Wil je meer weten

Je kunt altijd even bellen of app-en op 06*33059669 of het contact formulier gebruiken als je vragen of opmerkingen hebt over een product, levering, bestelling of betaling. Wij streven ernaar zo snel mogelijk te reageren.

Gratis verzending/verzendkosten 

In de plaatsen Rijnsburg, Katwijk, Oegstgeest, Valkenburg, Leiden, Wassenaar en Noordwijk kiezen wij ervoor om bij een bestelling van boven de €32,50 deze gratis bij je af te leveren. Voor de rest van Nederland geldt dat je bij een bedrag boven de €42,50 geen verzendkosten betaalt.

Zakelijke klant

Op onze website wordt de prijsstelling voor de particulier gehanteerd. Bij interesse vóór de zakelijke markt, neem dan gerust contact op voor een maatwerk aanbod van ons assortiment.

Advies verse truffels

Bij verzending van verse truffels is het van belang dat je het pakket op de eerste bezorgdag aanneemt. De truffels hebben vervolgens de juiste verzorging nodig, dit houdt in dat je de truffels direct uit de verpakking haalt en vervolgens in een af te sluiten doosje bewaard op een stuk keukenpapier  

Contactformulier:

Please enter your name. Please enter a valid email. Please enter a message. Verzend Message Sent! Er ging iets mis, Probeer het nog een keer.