Recept Afdrukken
Pappardelle met porcini en spekjes
Heerlijk gerecht voor de doordeweekse dag.
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Passieve Tijd 1 uur
Porties
personen
Ingrediƫnten
Maaltijd Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Passieve Tijd 1 uur
Porties
personen
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Kook de pappardelle gaar, giet af en houd warm. Bak ondertussen spekblokjes in een grote koekenpan, voeg de ui en knoflook toe en bak voor twee minuten mee. Voeg de porcini creme, creme fraiche, 1 dl water en de peterselie bij de spekjes. Je maakt hier een saus van. Maak dit goed op smaak met peper en zeezout met truffel. Meng de pappardelle met de saus. Buon appetito
Notities

Gebruik dit veld voor wat je maar wil.


Laat een reactie achter