Recept Afdrukken
Tortellini met truffel en eekhoorntjesbrood
Deze maaltijd is heerlijk om te combineren met een salade caprese
Prep Tijd 30 Minuten
Kook Tijd 20 Minuten
Porties
Personen
Ingrediënten
Prep Tijd 30 Minuten
Kook Tijd 20 Minuten
Porties
Personen
Ingrediënten
Instructies
  1. 1. Week het eekhoorntjesbrood in lauw water voor 30 minuten. Snijd deze in fijne reepjes 2. Breng een pan met ruim water aan de kook, voeg een klein beetje keuken zout toe en kook de pasta in de aangegeven tijd “al Dente” of iets gaarder wanneer je dat wilt 3. Maak in de tijd dat de pasta kookt de saus door de spekjes licht te bakken en blus af met de slagroom, voeg een klein schepje van het kookvocht van de pasta toe ter voorkoming van het schiften. Roer de crème van porcini en tartufo er doorheen voeg het gewelde eekhoorntjesbrood toe en voeg naar smaak de zeezout met truffel en peper toe. 4. Giet de pasta af en meng hier een scheutje witte truffel olie voor de smaak en tegen het plakken .
Notities

Wil je zelf deze maaltijd maken klik dan op de link Speciale aanbieding, culinair pakket

Laat een reactie achter